производство на вино

опрема и акцесоари


Каталог

Затварачи

Затварачот на врвот на шишето е дел од производот кој е најблиску до окото - затоа затварачот мора да биде декорација на шишето, но во исто време тој е и најдобро место за порака од производителот (реклама или задолжитела порака) до купувачите.


Крунски затварачи

 • Стандардни крунски затварачи
 • Анонимни и Литографирани
 • KM-26, KTC-26 (twist-off)


Навојни затварачи

 • Алу навојни затварачи
 • Алу навојни затварачи за газирани пијалоци
 • Украсни- долги алу затварачи


Плутени затварачи

 • Цилиндрични тапи:
  • Аглометарни
  • Два виска
  • Природна плута
 • Конусни Тапи


ПВЦ декоративни капици

 • Украсни капици од термо собирачка ПВЦ фолија


Галерија

Испратете поракаУл. Киро Димушков Бр.1-А
1000 Скопје
Македонија


Тел.: +389 (0)2 26 70 801
Faкс: +389 (0)2 26 72 126Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

bottombottom
Buy now